Egy nagy lábasban felhevítjük az olajat, és üvegesre pároljuk rajta a meghámozott, finomra aprított hagymát. Rádobjuk a megtisztított, felkarikázott répát, átkeverjük, és némi sóval, borssal, továbbá őrölt szerecsendióval ízesítjük.
A zöldségeket felöntjük az alaplével, és közepes lángon addig főzzük, amíg a gyökérzöldség megpuhul. Kiszedünk egy bő merőkanálnyi répát, majd botmixerrel krémesre törjük a levest. Hozzáadjuk a narancsok kifacsart levét, összeforraljuk, végül, ha szükséges, megsózzuk. A tűzről levéve beleforgatjuk a félretett répakarikákat.
A daragaluskához összekeverjük a búzadarát a tojásokkal, az olajjal és egy kevés sóval. Sűrűn folyó masszát kell kapnunk. Konyharuhával letakarva 20 percig pihentetjük, hogy a búzadara jól megszívja magát.
Egy mély lábasban vizet forralunk. Amikor éppen csak gyöngyözik, két forró vízbe mártott evőkanál segítségével beleszaggatjuk a galuskákat a búzadarás masszából, és kis lángon készre főzzük azokat. A galuskákat elosztjuk 4 db mélytányérban, és rájuk merjük a levest. Egy kevés felaprított snidlinggel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.