A pulykamellet felcsíkozzuk, megsózzuk, megborsozzuk, és egy forró serpenyőben olívaolajon aranybarnára pirítjuk, majd félretesszük. A megtisztított répát és a paprikát meghámozzuk, és gyufaszálra aprítjuk. A megmosott és leszárított salátát csíkokra vágjuk.
Egy nagyobb tálba langyos vizet töltünk, belemártjuk a rizspapírt 1-2 percre, majd leterítjük, és a közepére halmozzuk a zöldségeket és a pulykahúst. A tészta mindkét oldalát behajtjuk, majd feltekerjük. Az édes csiliszószba mártogatva fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.