A húst falatnyi kockára vágjuk. A zöldségeket felcsíkozzuk vagy gyufaszálra aprítjuk.
Egy nagy wokot felhevítünk, beleöntjük a szezámolajat, és hozzáadjuk a húst. Néhány percig pirítjuk, majd beletesszük a zöldségeket, a szójaszószt, halszószt. Belereszeljük a gyömbért, és ízlés szerint csilivel ízesítjük.
A rizstésztát forró vízben megfőzzük, leszűrjük, és a húsos-zöldséges keverékhez adjuk. Elkeverjük, majd korianderrel vagy petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.