Elkészítés: A csirkét az ételízesítővel, borssal, babérlevéllel, a zöldségekkel együtt feltesszük főni. Ha a hús és a zöldség majdnem puha, akkor a karfiolt tésztaszűrőben a fazékba rakjuk, és 10
percig főzzük.
Utána kicsontozzuk a csirkét, feldaraboljuk, és megforgatjuk a liszt, őrölt bors, ételízesítő, szerecsendió keverékében.
Egy mély tűzálló tálat kibélelünk a hús felével, rátesszük a zöldségek felét, tejföllel meglocsoljuk, sajtot reszelünk rá, s újra csirkedarabok következnek. Végül beborítjuk a rózsáira szedett karfiollal, amire tejfölt és sajtot teszünk.
Közepes sütőben 15 percig sütjük.
Burgonyapüré vagy párolt rizs illik hozzá.
A megmaradt levesbe pedig májgombócokat
főzünk, s így kész a komplett ebéd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.