A répát, a szárzellert és a hagymát felkockázzuk, egy kevés olívaolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, és sózzuk, borsozzuk. Amikor a hús megpirult, hozzáadjuk a bort, 1 darab tojást és a reszelt sajtot. Ha a massza nem elég száraz, egy kevés zsemlemorzsát adunk hozzá. Félretesszük, és megvárjuk, míg kihűl.
Az olajbogyókat 1-2 órára vízbe áztatjuk, hogy kevésbé legyen sós az ízük, majd megtöltjük őket a húsos masszával, és meghintjük egy kis liszttel. Mindegyiket megforgatjuk a felvert tojásban, majd a zsemlemorzsában, aztán megismételjük a műveletet. Végül forró olajban aranybarnára sütjük a golyókat. Hidegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.