Egy keverőtálba beletesszük a puha vajat, majd hozzáadjuk a porcukrot, a csipet sót, a vaníliás cukrot, és robotgéppel habosrakeverjük. Ezután hozzáadjuk a lisztes-keményítős-sütőporos keveréket, majd egyesével a tojások sárgáját. Alaposan összekeverjük, majd gyors mozdulatokkal átgyúrjuk a tésztát.
A simára gyúrt tésztát fóliába becsomagoljuk, majd kb. 30 percre a hűtőbe tesszük.
A hűtőből kivett tésztát lisztezett felületen vékonyra kinyútjuk, majd egy 4-5 cm-es szaggatóval korongokat szaggatunk.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd ráhelyezzük a kiszaggatott tésztakorongokat. Ezután előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten 10-15 percig (légkeverésnél 150 fokon 10 percig) sütjük, hogy éppen csak színt kapjanak a kekszek .
A sütőből kivéve hagyjuk teljesen kihűlni, majd a korongokat összeragasszuk mogyorókrémmel.Tálalás előtt a korongok tetejét megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.