A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, egy óráig pihentetjük, majd kilisztezett gyúródeszkán 3 mm-esre nyújtjuk, és egy közepes méretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokon kb. 10-15 perc alatt megsütjük (3 nagy tepsivel sül ki).
A krémhez a feketekávét felfőzzük a liszttel, majd kihűtjük. Kikeverjük a margarint a porcukorral és a kettőt összekeverjük.
A krémmel megtöltjük a kihűlt korongok felét, majd mindegyikre egy másik korongot nyomunk.
A mázhoz a forró kávét ráöntjük a porcukorra, hozzáadjuk az étolajat és addig keverjük, amíg a cukor el nem olvad, vagyis szép, fényes mázat nem kapunk. Végül megkenjük a linzerek tetejét a mázzal.
Megjegyzés
Nagyon finom omlós, akár már a máz száradása után fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.