Kikeverjük a tojást a cukorral és a sóval, majd apránként hozzáadagoljuk a lisztet és a tejet, végül csomómentesre keverjük. Pár órát állni hagyjuk, majd szódavízzel palacsintatészta sűrűségűre hígítjuk. A palacsintákat a szokásos módon kisütjük .
A mascarponét összekeverjük a porcukorral, beletesszük a görög joghurtot, a felvert habtejszínt és a vízben feloldott zselatint, végül belekeverjük az összetört kekszet.
A meggyet lecsepegtetjük, a levét a citromlével összekeverjük, majd felforraljuk. A keményítőt a vízben elkeverjük, és besűrítjük vele a meggyöntetet, végül hozzáadjuk a meggyet és izlés szerint cukorral édesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.