A lisztet összekeverjük a sütőporral és a porcukorral, majd hozzáadjuk a tojássárgáját és a margarint, és rugalmas tésztává gyúrjuk. Lisztezett deszkán 2-3 mm vastagra kinyújtjuk, felvágjuk, és alaposan kivajazott, 5-6 cm átmérőjű kosárka formákba tesszük. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük.
A krémhez a tejben elkeverjük a pudingport, a cukrot és a vaníliás cukrot, majd sűrűre főzzük. Ha teljesen kihűlt, a tejszínt kemény habbá verjük, majd összekeverjük a pudingos krémmel. A gyümölcsöt lecsepegtetjük és belekeverjük a krémbe. Végül hozzáadjuk a rumaromát is. A kosárkákat megtöltjük a krémmel, és a tetejét gyümölcsökkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.