A tésztához a lisztet egy tálba szitáljuk a sóval és a sütőporral, hozzáadjuk a cukrot és vaníliás cukrot, majd elmorzsoljuk benne a vajat, hozzáadjuk a tojássárgákat, a citrom levét és héjat, majd a tejfölt is. Majd 2 órára a hűtőbe tesszük pihenni.
A kiolvadt erdeigyümölcs-keveréket a cukorral alacsony lángon főzni kezdjük, majd amikor az összes víz elpárolgott, és szirupos lett, botmixerrel összeturmixoljuk, és félretesszük.
A krémhez a vaníliás pudingport a tejjel és a tejszínnel csomómentesre keverjük, hozzáadunk egy kevés a cukrot és a vaníliamagokat, és sűrű pudingot főzünk belőle. Amikor kihűlt, robotgéppel felverjük, és hozzákeverjük a mascarponét.
A tésztából kis gombócokat szaggatunk, majd kosárkaformákba nyomkodjuk. Villával megszurkáljuk az alját és az oldalát, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Ha kihűlt, beletöltjük a gyümölcspépet, csillagcsőből rányomjuk a vaníliakrémet, és néhány szem friss gyümölccsel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.