Szeleteld fel a körtét hosszában olyan vékonyra, amilyenre csak tudod. Forgasd össze a salátalevelekkel, egy-egy kis löketnyi extraszűz olívaolajjal és vörösborecettel meg egy csipetnyi fekete borssal. Tiszta kézzel gyúrd össze a darált húst egy csipetnyi sóval és borssal, majd formázz belőle egy 1 cm vastag húspogácsát. Dörzsöld be 1 kávéskanálnyi olívaolajjal, és tedd fel egy nagy méretű, tapadásmentes serpenyőben 2 percre erős lángra; közben vágd ketté és fektesd mellé a zsemlét is, hogy együtt piruljanak aranybarnára.
Fordítsd meg a húspogácsát, és további 2 perc után morzsold mellé az edénybe a kéksajtot is, hogy megolvadjon.
Tedd a húspogácsát a folyóssá vált sajtra, hempergesd meg benne, hogy jól bevonja, majd tedd a zsemle alsó felére. Pakolj hozzá annyi körtét és salátát, amennyi csak fér, tedd rá a zsemle felső felét is, nyomd össze, és láss hozzá. Ha maradt a salátából, azt tálald mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.