1 A halat mossuk meg, töröljük szárazra, vágjuk fel 4 egyforma darabra, és irdaljuk be azokat úgy, hogy a bőrt ne vágjuk át rajtuk. Dörzsöljük be mindet egy kevés sóval. Öntsük serpenyőbe az olívaolajat, adjuk hozzá a vaj felét, és hevítsük fel. Tegyük bele a halfiléket a bőrös felükkel lefelé, és süssük aranyszínűre.
2 Azután óvatosan fordítsuk meg őket, és süssük további néhány percig.
3 Hámozzuk meg, és magozzuk ki a kétféle tököt, valamint a cukkinit, majd gyaluljuk le ezeket, hogy a spagettihez hasonló csíkokat kapjunk. Forrósítsuk fel a megmaradt vajat, és forgassuk meg benne a zöldségcsíkokat. Ízesítsük egy kevés sóval, borssal, 1 csipet cukorral, továbbá a citrom kifacsart levével. Öntsük fel a tejszínnel, végül forgassuk bele a finomra vágott kaprot. Halmozzuk a tökspagettit 4 db tányérra, és tegyünk rá egy-egy halfilét. Egy kevés kaporral megszórva tálaljuk. Tökchipsszel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.