A tojást összekeverjük a cukorral, az olajjal, a tejjel, a sóval és a liszttel, majd a tésztát félretesszük pihenni.
A gesztenye masszát áttörjük, majd hozzátesszük a cukrokat és a rum felét. A meggyetapróra vágjuk és a maradék rummal egy kis időre állni hagyjuk.
A palacsintákat a szokásos módon kisütjük. A moussehoz felverjük a tejszínt és félretesszük. Vízgőz felett felolvasztjuk a fehércsokit és meleg, de nem forró vízben elkeverjük a zselatint.
A gesztenyemasszába keverjük a fehércsokit, majd a meggyet (a levével együtt), és apránként simára keverjük a tejszínnel. Végül beleöntjük a zselatint, és jól összedolgozzuk. A kész mousse-t egy órára a hűtőbe tesszük, majd ha kellően megdermedt, beletöltjük a palacsintákba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.