Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, rászórjuk a lisztet, elkeverjük egy fakanállal, majd hozzáadjuk a tejet. Folyamatos kevergetés mellett ízesítjük a mártást sóval, borssal, szerecsendióval, és addig főzzük, amíg sűrűsödni kezd.
A csirkehúst megmossuk, felaprítjuk, a gombákat megtisztítjuk, négybe vágjuk, majd a szószhoz adjuk. A tojássárgáját összekeverjük a tejszínnel vagy tejföllel, és ezzel sűrűsítjük be a csirkés-gombás ragut.
Megtöltjük a palacsintákat, és néhány percre forró sütőbe tesszük. Előételként, vagy salátával főételként is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.