A megmosott paprikák kalapját levágjuk, majd óvatosan eltávolítjuk a magházukat. A bulgurtkb. 10 perc alatt puhára főzzük 4 dl forrásban lévő, sós vízben. Lefedjük, és hagyjuk langyosra hűlni.
A megtisztított, felkockázott csirkemellet megpirítjuk a felforrósított olívaolajon. Ráreszeljük a meghámozott fokhagymagerezdeket, hozzáadjuk a megtisztított, cikkekre vágott gombafejeket, és együtt pirítjuk néhány percig. Egy kevés sóval és szárított oregánóval ízesítjük, valamint a rozmaring lecsipkedett, felaprított leveleivel. A keveréket összeforgatjuk a bulgurral, továbbá a paradicsompürével, és a paprikákba töltjük. A vágott felüket megkenjük egy kevés olívaolajjal, majd visszatesszük a kalapjaikat. 180 fokos sütőben 20 percig sütjük őket.
A rukolát összeforgatjuk egy kevés olívaolajjal. Ezzel, valamint a felaprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk a töltött paprikákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.