Szórjuk tálba a lisztet, az élesztőt, valamint a sót, adjunk hozzá 300 ml langyos vizet 2 ek olívaolajjal együtt, és alaposan dolgozzuk össze az egészet 3 perc alatt. Ezután enyhén lisztezett deszkán dagasszuk a tésztát 5 percig, majd dolgozzuk bele a lecsepegtetett, felaprított aszalt paradicsomot. Formázzunk a tésztából gombócot, tegyük kiolajozott tálba, végül fedjük le alufóliával, és meleg helyen kelesszük 30-40 percig.
Gyúrjuk át a tésztát, majd dolgozzuk bele az oregánó lecsipkedett leveleit. Nyomkodjuk a tésztát egy kisebb tepsibe, belisztezett ujjal sűrűn nyomjunk bele mélyedéseket, és tegyük azokba a megmosott, félbevágott koktélparadicsomokat. Fedjük le a tésztát egy darab, olívaolajjal megkent alufóliával, és meleg helyen kelesszük további 15-30 percig.
Az alufólia eltávolítása után locsoljuk meg a focacciát a megmaradt olívaolajjal, és süssük a 230 fokra előmelegített sütőben 30 percig. Végül vegyük ki, hintsük meg a sütit a tengeri sóval, majd óvatosan szedjük ki a tepsiből, és sütőrácsra téve hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.