Szitáljuk tálba a lisztet és a sót. Keverjük hozzá az élesztőt és a cukrot. Nyomjunk a közepébe mélyedést, majd csorgassunk bele 2,3 dl meleg vizet és 0,8 dl olajat. Dolgozzuk össze, majd dagasszuk lisztezett felületen 10 percig. Tegyük tálba, és meleg helyen kelesszük 30 percig.
Lapítsuk ki kissé a tésztát, majd fektessük kiolajozott tepsibe. Nyomjunk bele mélyedéseket, kenjük át a megmaradt olajjal, szórjuk meg az olajbogyóval, néhány apróbb kakukkfűággal, valamint a sóval. Kelesszük további 20 percig, majd süssük 180 fokos sütőben 30–40 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.