A liszteket nagy tálban elvegyítjük a sütőporral és 1 csipet sóval. Hozzáöntjük az olajat és a joghurtot, majd az ujjainkkal összedolgozzuk. Apránként hozzáadunk kb. 4 ek vizet, közepes keménységű, rugalmas tésztává gyúrjuk, és pihenni hagyjuk 15 percig.
Szárazon felhevítünk egy tapadásmentes serpenyőt. A tésztát 10 egyforma részre osztjuk. A kis gombócokat lisztezett felületen sodrófával kerek lapokká hengereljük, majd egymás után a tűzforró serpenyőbe helyezzük, ahol megemelkednek, és az aljuk barna lesz néhány másodperc alatt. Ekkor megfordítjuk, és a túlságosan puffadtakat pl. lapáttal, bögrével lenyomtatjuk, hogy a másik oldaluk is ropogósan foltosra barnuljon.
A kenyérkék kisütése után a tisztított vajat a serpenyőbe öntjük és addig hevítjük, amíg buborékokat vet. Ezután hűlni hagyjuk, és a habját lyukas lapáttal leszedjük.
A leöblített petrezselymet leszárítjuk, majd a lecsipkedett leveleket finomra vágjuk. Végül a naan kenyereket megkenjük a vajjal, megszórjuk tengeri sóval és a petrezselyemmel, valamint tetszés szerint szezámmaggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.