Ha a gombóckák kipihenték magukat , beolajozzuk a munkafelületet, és ráhelyezünk egy gombócot. Az összezárt ujjainkkal óvatosan ellapítjuk, amíg szinte átlátszó lesz a tészta. Törekedjünk a négyszögletű formára.
A tenyererünket az olajos keverékbe mártjuk, megkenjük a tésztát, és megszórjuk búzadarával.
Megfogjuk óvatosan a tésztát, és az 1/3-áig ráhajtjuk az egyik felét. Azt is megkenjük, megszórjuk, ráhajtjuk a másik 1/3-ot is. Minden hajtásnál kenés-szórás. A végén egy hosszú téglalapot kell kapnunk. Fogjuk az egyik hosszú oldalt, 1/3-ig ráhajtjuk, és arra a másik felét, így lesz négyszögletű a formánk.
A kis négyszögeket visszarakjuk a tálcára. Mikor készen vannak, még 5 percet pihentetjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.