A paradicsomokat megmossuk, kettévágjuk. Az olajbogyót lecsepegtetjük, felkockázzuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. Az oregánót leöblítjük (néhány levelet féreteszünk a tálaláshoz), levélkéit apróra vágjuk.
Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk rajta a paradicsomokat, a hagymát, az olajbogyót, sóval, borssal ízesítjük.
A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint megfőzzük, leszűrjük, összeforgatjuk a paradicsommal. Megszórjuk néhány levél oregánóval, frissen őrölt borssal, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.