A tésztát sós vízben kifőzzük a csomagoláson megadott utasítás szerint. Kevés olajon megpároljuk a felkarikázott újhagymát, rádobjuk az apróra vágott fokhagymát és a felkockázott padlizsánt.
Nagy lángon pár percig sütjük, majd mérsékeljük a lángot, megszórjuk pirospaprikával és kevés vizet öntünk hozzá.
Hozzáadjuk a feldarabolt a paradicsomot, majd ízlés szerint ízesítjük a fűszerekkel, valamint a balzsamecettel, és fedő alatt pároljuk tovább, amíg a zöldségek kissé megpuhulnak. (Ha szükséges, pótoljuk a vizet, raguállagot kell elérni.)
A kifőtt tésztát leszűrjük, összekeverjük a padlizsános raguval, és kevés reszelt sajttal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.