A padlizsánt (héjával együtt) és a paprikát sütőben puhára sütjük, majd meghámozzuk, lecsepegtetjük, és apró darabokra törjük. Fa vagy műanyag eszközzel dolgozunk, hogy a padlizsán húsa szép fehér maradjon. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, és apróra vágjuk.
A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a padlizsánt, paradicsomot és paprikát, a sót és a borsot. Addig kevergetjük, amíg besűrűsödik. Hidegenm kenyérrel fogyasztjuk.
Megjegyzés
Ez az étel elkészíthető többféle variációban. Nagyon finom, de csak mértékkel fogyasszuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.