Az apróra vágott kockázott hagymát és egy gerezd fokhagymát, ami aprított az olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkockázott húst, és megpirítjuk.
Beleszórjuk a pirospaprikát, megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a paradicsomszószt, öntünk alá egy kevés vizet, és lefedve majdnem puhára pároljuk a húst.
Ha elpárolgott, a vizet pótoljuk. Beletesszük a zöldborsót és a kukoricát, a másik gerezd fokhagymát amit felaprítottunk és a felkarikázott répát, felöntjük, és mindent puhára főzünk. Megsózzuk, borsozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.