Egy lábasban felhevítjük az olajat, majd megfonnyasszuk rajta a megtisztított és finomra aprított vöröshagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a darált húst, és kevergetve fehéredésig pirítjuk.
Hozzáöntjük a darabolt paradicsomot a levével együtt, villával áttörjük, hozzáadjuk a 100 ml vízzel simára kevert sűrített paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, és ízesítjük a morzsolt zöldfűszerekkel.
A ragut lassú tűzön, gyakran megkeverve, 30-40 perc alatt készre főzzük. Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.