A páchoz a lime levét összekeverjük a köménnyel, a pirospaprikával, a fokhagymával, a sóval és a borssal. Beleforgatjuk a haldarabokat, és legalább 20 percig, de lehetőleg 24 órát állni hagyjuk.
Egy nagyobb serpenyőben felhevítjük az olajat, és megsütjük rajta a hagymát. A lángot lejjebb vesszük, majd a serpenyőbe tesszük a kaliforniai paprikát, a halat és a paradicsomot. Felöntjük a kókusztejjel, és lefedve pároljuk 25-30 percig, amíg a hal teljesen meg nem puhul. Párolt rizzsel vagy meleg tortillával fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.