Elkészítés: A kenyeret megpirítjuk, ledaráljuk, a snidlinget apróra vágjuk. 5 dkg vajat habosra keverünk, eldolgozzuk a ledarált kenyérrel, a reszelt parmezánnal és a finomra vágott snidlinggel.
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, a tetején egyenletesen elegyengetjük a parmezános masszát, kettesével egymásra rakjuk őket. 180 fokos sütőben 30 perc alatt szép pirosra sütjük.
A zöldségeket megpucoljuk, összevágjuk. A spenót kivételével a zöldséget sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük. A maradék vajba dobjuk a felaprított fokhagymát, a leszűrt zöldségeket megforgatjuk rajta, a végén hozzáadjuk a spenótot, sóval, borssal ízesítjük.
A csirkemellet a fokhagymás zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.