A halat felszeleteljük sózzuk, borsozzuk. Egy gyorsforralóba beleöntjük a vizet és a bort, citromhéjat reszelünk bele, és az ízesített harcsát, fedővel letakarva, 6-8 perc alatt puhára pároljuk.
A tormát és a felaprított zöldfűszereket elkeverjük néhány csepp olívaolajjal, óvatosan megsózzuk, majd hozzá kanalazzuk a tejfölt. Még kicsit több olívaolajjal még krémesebbé tehetjük.
Tálaláskor a salátánkra extra szűz olívaolajat és citromlevet locsolunk. A halszeletet a saláta mellé tesszük, majd a tetejére kanalazzuk a tormakrémet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.