A lekapargatott paszternákgyökeret megmossuk és feldaraboljuk. A megtisztított hagymát, valamint fokhagymát apróra kockázzuk, és egy kevés olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a paszternákot, és rövid ideig együtt pároljuk.
A zöldségeket felöntjük a fehérborral és az alaplével, majd megsózzuk és felforraljuk. Közepes tűzön addig főzzük, amíg a paszternák megpuhul.
A levest botmixerrel összeturmixoljuk és a tejszínnel gazdagítjuk. Szükség esetén megsózzuk, majd fehér borssal és frissen reszelt szerecsendióval fűszerezzük. Végül egyet forralunk rajta, és azonnal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.