A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint.
Száraz serpenyőben picit megpirítjuk a fenyőmagot, a bazsalikomot és a petrezselymet megmossuk, és a leveleket letépkedjüók.
A parmezánt felkockázzuk, a fokhagymát megtisztítjuk. Az olaj és a sajt kivételével az összes hozzávalót egy aprítógépbe, vagy turmixgépbe töltjük, és összemixeljük, végül hozzákeverjük az olajat és a sajtot, és tovább krémesítjük a géppel, sóval ízesítjük.
Összeforgatjuk a kifőzött tésztával, a tetejét megszórjuk reszelt parmezánnal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.