A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.
A zúzott fokhagymát a vajon megpirítjuk. Felöntjük a tejszínnel, belereszeljük a citrom héját és belefacsarjuk a levét. Megsózzuk, megborsozzuk, és hozzáadjuk az alaposan átöblített kapribogyót. Összeforraljuk, és hozzákeverjük a felaprított bazsalikomot.
A lecsepegtetett tésztát összekeverjük a szósszal, majd bőven megszórjuk reszelt parmezánnal.
Ennek az ételnek az íze Dél-Olaszországba, egészen pontosan Campaniába repít minket, ahol roskadoznak a fák a citromterméstől, és ahol egész évben süt a nap. Nagyon egyszerű, nagyon gyors és rendkívül ízletes!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.