A tojásokat a cukorral habosra keverjük. A sütőporral elkevert, átszitált lisztet és a vizet lassan, felváltva adagolva hozzákeverjük a tojásos keverékhez. (Ha szeretnénk márványos piskótát a lisztet elfelezzük, és annak mennyiségét kakaóporral helyettesítve keverjük be. A tojásos keveréket is felezzük és így keverjük össze. Így lesz egy fehér és egy barna tészta alapunk. A fehéret öntsük először a tepsibe, majd csurgassuk közé a kakaós masszát.)
Sütőpapírral bélelt tepsiben (20x30 cm-es), 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e a tészta.
Amíg sül a tészta, elkészítjük az öntetet. A csokoládét vízgőz felett összeolvasztjuk a tejszínnel. Folyamatosan kevergetjük, míg homogén masszát kapunk. A tejet egy kis forralóedényben felmelegítjük, majd apránként hozzáadjuk a tejszínes csokoládékrémet és alacsony lángon, folyamatos kevergetés mellett csomómentesre főzzük.
A piskótát kockára vágjuk és a meleg csokoládé öntettel leöntve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.