Először a krémeket készítjük el, hogy legyen idejük kihűlni. A csokoládés krémhez a tejszínt felmelegítjük (nem forraljuk), és elkeverjük benne az étcsokoládét, majd lehűtjük.
A meggyes réteghez a kimagozott meggyet a cukorral 15-20 percig főzzük. Beletesszük a cherry-aromát,és végül a beáztatott zselatint is elkeverjük benne.
A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a cukor 2/3 részével kemény habbá verjük, majd a maradék cukorral a tojások sárgáját is fehéredésig keverjük.
A kemény habba belekeverjük a tojássárgájás masszát, majd hozzáadjuk a lisztet, a pisztáciát és a krémlikőrt is.
A piskótatésztát egy 35x26 cm-es tepsibe simítjuk, majd 180 fokon kb. 30 perc alatt készre sütjük. Ha megsült félbevágjuk, az egyik fele lesz az alja a másik pedig a teteje.
A kihűlt csokis krémet habverővel addig verjük, amíg kenhető állagú nem lesz, majd 3 egyenlő részre osztjuk.A piskótát megkenjük az 1/3 csokis krémmel erre megy a meggyes réteg majd még egy rész csoki. Lezárjuk a másik piskótával végül a maradék krémet is rákenjük. Egész meggyszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.