Száraz serpenyőben illatosra pirítjuk a szeletelt mandulát, majd miután kihűlt, finomra daráljuk és elvegyítjük a liszttel, a porcukorral, valamint a vaníliarúd kikapart magjaival. Elmorzsoljuk a felkockázott hideg vajjal, hozzáadjuk a tojássárgájákat, és gyors mozdulatokkal sima tésztává gyúrjuk. Folpakba csomagolva a hűtőszekrénybe tesszük legalább 30 percre.
A tésztát négyfelé osztjuk, és lisztezett deszkán mindegyik adagból ujjnyi vastag rudat sodrunk. Éles késsel 8-10 cm-es darabokra felvágjuk a tésztarudakat, és kifliket formázunk.A sütiket sütőpapírral bélelt tepsibe rendezzük, és 180 fokos sütőben, 10-12 perc alatt aranybarnára sütjük őket. Ezután kivesszük, és hűlni hagyjuk.
A felaprított fehér csokit az olajjal együtt egy tálba tesszük, és gőz fölött megolvasztjuk. Az olvadt csokiba belemártjuka kifliket, majd durvára vágott pisztáciával megszórjuk őket, végül hagyjuk megszilárdulni a mázt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.