Dolgozzuk simára a lisztet az élesztővel, a sóval, az olajjal és kb. 3 dl langyos vízzel, majd tegyük meleg helyre, hogy megkeljen.
Nyújtsuk a tésztát téglalap alakúra, majd kenjük meg az olívaolajjal és a ketchuppal. Szórjuk rá a sajt és a megpirított fenyőmag felét, majd osszuk el rajta a bacont. Egyenletesen szórjuk rá a maradék sajtot és fenyőmagot is, majd szorosan tekerjük fel.
Vágjuk vastagabb szeletekre, és helyezzük sütőpapírral kibélelt tepsire. Pihentessük 15 percig, majd süssük 190 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.