A pudingos gyümölcsbomba töltelékéhez a málnát megmossuk. Összekeverünk 4 dl tejet a rummal és a vaníliás cukorral.
A pudingot elkészítjük az 5 dl tejjel a csomagoláson olvasható útmutatás szerint.
Néhány babapiskótát a rumos tejbe mártunk. Elrendezzük egy üvegtál aljában, megszórjuk néhány evőkanál málnával, majd vékony rétegben rásimítsunk a pudingból. A rétegzést addig folytatjuk, amíg az alapanyagok el nem fogynak. A tetejére puding kerüljön.
Lefedjük és a gyümölcsbombát a hűtőbe tesszük egy éjszakára. Tálalhatjuk tejszínhabbal, gyümölcsökkel és citromfűvel.
Nézd meg videón, milyen egyszerűen készül a pudingos gyümölcsbomba süti!
Megjegyzés
A recept a Fanny konyha augusztusi számában jelent meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.