A tésztát kifőzzük forró, sós vízben a csomagoláson olvasható útmutatás szerint. A főzőléből félreteszünk 2 decit, majd leszűrjük a tésztát.
A kétféle hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk a lecsepegtetett kapribogyóval együtt. A sonkát felkockázzuk. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk rajta a hagymákat, aztán a sonkával is pár percig pirítjuk. Hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, aztán megpirítjuk ezt is. Hozzáadjuk a kapribogyót és a főzőlét, egy csipet sót és a rozmaringot, és pár percig forraljuk.
A raguba forgatjuk a tésztát, utána megszórjuk a sajttal. Félbevágott koktél paradicsomokkal tálaljuk. Petrezselyemmel és kapribogyóval vagy kaprigyümölccsel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.