Az újhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A sült paprikát lecsepegtetjük, mjad felkockázzuk. A répát meghámozzuk, lereszeljük, a bazsalikomot pedig felaprítjuk.
A tojásokat felverjük, majd hozzákeverjük a rizslisztet, az újhagymát és a parmezán felét is. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A tojásos keveréket egy kiolajozott, kb. 23 × 23 cm-es formába simítjuk, rászórjuk a rizst, a reszelt sárgarépát, a sült paprikát, a spenótot, a bazsalikomot és a maradék sajtot.
Ezután aranybarnára sütjük 160 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt. Felszeletelve, bazsalikomlevelekkel díszítve tálaljuk.
Nézd meg videón is, hogyan készül a zöldséges frittata:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.