A meghámozott vöröshagymát finomra vágjuk. A karalábét és a káposztát megtisztítjuk, felcsíkozzuk. A paradicsomot megmossuk, felkockázzuk.
A felforrósított olajon megfonnyasztjuk a hagymát. Hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk, villával szétnyomkodjuk. Hozzáforgatjuk a karalábét meg a káposztát, aztán pár percig pirítjuk.
Hozzáadjuk a paradicsomot, majd egy kevés vizet is. Ezután sózzuk, borsozzuk, majd egy kevés köménynyel és majoránnával ízesítjük. Néhányszor átkeverve 30 percig főzzük a ragut.
Felforralunk 300 ml vizet. Megsózzuk, hozzáadjuk a rizst, a meg hámozott, összezúzott fokhagymát és egy nagy csipet fehér borsot. Átkeverjük, majd lefedve, kis lángon puhára pároljuk a rizst 18 perc alatt. A raguhoz tálaljuk, aztán megszórhatjuk petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.