A Quiche Lorraine-hez a kockákra vágott hideg vajat a liszttel elmorzsoljuk, a tojásokat belegyúrjuk. Folpackba csomagoljuk, legalább fél órára hűtőbe tesszük.
Olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymákat és a sonkát. Beledobjuk a fokhagymát és a durvára vágott mángoldot. Miután kicsit összeesett, beletesszük a kockákra vágott cukkinit és a sárgarépát. Megfűszerezzük és pár percig pároljuk, majd lehúzzuk a tűzről és hozzákeverjük a tej, a tejszín, a tejföl és a tojások keverékét.
A tésztát folpackban kinyújtjuk (így nem kell lisztezni), a piteformába helyezzük úgy, hogy pereme is legyen. A túllógó részeket levágjuk. A tészta alját villával megböködjük, beletesszük a tölteléket, és megszórjuk a reszelt sajttal. 180 fokon 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.