A lisztből, a vajból és a tojás sárgájából tésztát készítünk, megsózzuk, majd félretesszük kicsit pihenni. Azután tepsiformára gyúrjuk, és félig megsütjük.
A bacont felkockázzuk, serpenyőben megpirítjuk, és ráreszelünk egy kevés hagymát.
A tejfölt kikeverjük a tojásokkal, megborsozzuk, majd a félig átsült pitetésztára öntjük. A tetejére szórjuk a lereszelt sajtot, és forró sütőben aranybarnára sütjük.
Megjegyzés
Hidegen és melegen egyaránt finom. Kombinálhatjuk különféle zöldségekkel, pl. brokkolival vagy spenóttal. A hús elhagyásával finom vegetáriánus étel a zöldséges változat.
A receptet Smidéliusz Petra küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.