A tésztát sós, forró lobogó vízben kifőzzük, vízzel leöblítjük, pici olajat öntünk rá és összekeverjük.
A vöröshagymát apróra daraboljuk, felmelegített olajon megdinszteljük, piros paprikával meghintjük, a darált húst, a vékonyra szeletelt sonkát és gombát rátesszük, majd ízlés szerint fűszerezzük, majd fedő alatt készre sütjük.
Egy tepsit vajjal kikenjük, egy sor tésztát teszünk az aljára, rárakjuk a húst, majd tejföllel meglocsoljuk, elsimítjuk, majd a tésztával addig folytatjuk, míg el nem fogy a hozzávaló.
Az utolsó sort tejföllel lekenjük, bőven megszórjuk reszelt sajttal, folyékony margarinnal meglocsoljuk, és 200 fokra melegített sütőben, kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük. Készíthetjük csak zöldségekkel is. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.