Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával, és hozzáadjuk a kockára vágott húst. Megsózzuk, megborsozzuk, és megpirítjuk.
A zöldségeket sós vízben puhára főzzük, és leszűrjük.A burgonyákat meghámozzuk és karikára vágjuk.
Egy hőálló tálat kiolajazunk, majd beletesszük a zöldségeket, ráhelyezzük a burgonyát, és ráöntjük a húst a szaftjával együtt. A tejfölt összekeverjük a tojással, megsózzuk, majd a hús tetejére öntjük, és megszórjuk sajttal. Ezután 180 fokra előmelegített sütőben kb. fél óra alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.