A brokkolirózsákat enyhén sós vízben kb. 5-10 percig főzzük, majd ha elkészültek, leszűrjük őket.
A tojást felverjük, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük az ételízesítővel és a liszttel. Mindegyik brokkolit megforgatjuk a lisztes-tojásos keverékben, lisztben és a zsemle morzsában, majd forró olajban megsütjük őket. Kivesszük a brokkolit és papírtörlőre helyezzük őket, hogy rácsorogjon az olaj felesleg.
A zúzott fokhagymát összekeverjük a tejföllel, majd ezzel együtt tálaljuk a rántott brokkolit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.