- A sertésvelőt megmossuk és papírtörlő segítségével szárazra töröljük. Sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe, felvert egész tojásba, és zsemlemorzsába forgatjuk. Ezután 180 fokra melegített olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Ha pedig mindez kész, papírtörlőn leitatjuk az olajat.
- A szívsalátát leveleire szedjük – esetleg ujjnyi csíkokra vágjuk – és egy keverőtálba tesszük. A mangót kockákra vágjuk és a megtisztított gránátalmával együtt hozzáadjuk a saláta levelekhez. Egy kisebb tálba tesszük a citrom levét és az olívaolajat, majd sózzuk, borsozzuk és egy habverővel homogénre keverjük. Fontos, hogy csak közvetlenül tálalás előtt öntsük a dresszinget a salátára, majd szórjuk meg pár szem popcornnal.
Voksán Virág, Gáspár Laci és Molnár Tomi receptje - Fotó: VIASAT3/Troll a konyhában