Három fej vöröshagymát félkarikára vágunk, és bő olajon üvegesre dínszteljük.
Fél kg burgonyát, sós vízben puhára főzünk, lecsöpögtetjük.
A főtt burgonyát tegyük a serpenyőbe a pirított hagymához és keverjük össze vele. Nem gond, ha közben a krumpli kicsit összetörik.
Amennyiben mirelit halat használunk, olvasszuk ki. Utána megforgatjuk lisztben, felvert tojásban, majd a zsemlemorzsában. Végül forró olajban kisütjük. A burgonyára helyezve tálaljuk.
Megjegyzés
Köretnek kínáljuk, de magában is igen finom egytálétel a hagymás burgonya.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.