Elkészítés: Megpucolom a krumplit és a répát, majd külön-külön felteszem főni ételízesítős vízben. A tojásokat is megfőzöm. Elkészítem a fehérmártást, ha kész, rakok bele apróra vágott petrezselymet és tejfölt. Ha megfőttek minden, felkarikázom a krumplit, a tojást és a kolbászt, a répát pedig hosszában félbe vágom. Kivajazom a jénait, teszek 1 sor krumplit, rá répát, egy kis ételízesítőt, tojást, kolbászt, és meglocsolom egy kis mártással. Ismétlem, amíg elfogynak a hozzávalók, majd a tetejét megszórom bőven sajttal, és ráöntöm a maradék mártást. Lefedve kb. 20-25 percig közepesen sütöm, majd leveszem a tetőt, hogy megpirulson a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.