Pucolás után belekarikázom egy nyél nélküli serpenyőbe, kolbászzsírra. Sózom, borsozom, majd rárakom a felvágott sonkadarabokat.
A brokkolit megmosom, rózsákra szedem. Egy lábasban sós vízben először a feldarabolt vastag szárát, majd a rózsákat megfőzöm. Beleteszem a serpenyőbe a krumplira. Fűszerezem sóval, borssal.
Egy pohár tejfölben elkeverem a tojást, fűszerezem paprikával, ráöntöm a brokkolira. Teszek rá bacondarabokat. Ráreszelem a kétféle sajtot, megszórom prézlivel. Rakok rá paradicsom szeleteket, és szórok rá szerecsendiót.
Megjegyzés
A rakott zöldségek készítése hálás feladat. Viszonylag egyszerű elkészíteni, de az eredmény fenomenális.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.