A rizst a vízzel elkevert tejben, a cukor felével (esetleg citromhéjjal) feltesszük főni, felforraljuk, a rizst félpuhára főzzük, majd az edényt lehúzzuk a tűzhelyről, lefedjük, ésígy hagyjuk, amíg telesen megpuhul.
A tojássárgát vajjal elkeverjük, hozzáadjuk a kihűlt rizshez, hozzáadjukalisztet és a felvert tojáshabot.
Egy kis tepsit (32x19 cm) kivajazunk, és zsemlemorzsával meghintünk, majd belesimítjuk a masszát, és180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt aranysárgára sütjük. Lekvárral, pudinggal vagy csokiöntettel is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.