A ropogós csirkecomb és a vele sült köret elkészítéséhez a hagymát apróra vágjuk és egy kiolajozott, hőálló edénybe tesszük. A burgonyát és a répát is meghámozzuk, majd feldaraboljuk és mellétesszük, megsózzuk, megborsozzuk.
A húst megmossuk, szárazra töröljük, majd fűszerezzük sóval és borssal, és a zöldségek tetejére fektetjük. Végül öntünk rá egy kevés olajat.
1 dl vízben feloldjuk a leveskockát, és ráöntjük a húsra és a zöldségekre. Letakarjuk alufóliával, és 180 fokos sütőben 30 percig sütjük.
Ezután fólia nélkül további 15 percen át sütjük, hogy a hús megpiruljon. Amikor elkészült, megszórjuk a petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.