A zúzott fokhagymát megfuttatjuk az olajon, amint érezzük illatát, rádobjuk az aprított szardellafiléket. Átkeverjük, a paradicsom pürét hozzáadjuk, az üvegben maradt paradicsomhoz 1-1,5 dl vizet öntünk, felrázzuk, és a maradékot is a lábasba tesszük.
A citrom levét hozzákeverjük, és a reszelt sajtot is hozzáadjuk. Sózzuk, borsozzuk, amikor a sajt felolvadt a paradicsomos raguban, akkor a nagyobb darabokra tépkedett bazsalikom levelet is hozzáadjuk.
A tűzről levesszük, és botmixerrel selymesre turmixoljuk. A leszűrt zöldbabra kanalazzuk a ragut, és melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.