A zúzott fokhagymát megfuttatjuk az olajon, amint érezzük illatát, rádobjuk az aprított szardellafiléket. Átkeverjük, a paradicsom pürét hozzáadjuk, az üvegben maradt paradicsomhoz 1-1,5 dl vizet öntünk, felrázzuk, és a maradékot is a lábasba tesszük.
A citrom levét hozzákeverjük, és a reszelt sajtot is hozzáadjuk. Sózzuk, borsozzuk, amikor a sajt felolvadt a paradicsomos raguban, akkor a nagyobb darabokra tépkedett bazsalikom levelet is hozzáadjuk.
A tűzről levesszük, és botmixerrel selymesre turmixoljuk. A leszűrt zöldbabra kanalazzuk a ragut, és melegen tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.